Sigaste kunstipraktika menüü 8.06-14.06.2010,
--> Noolegrupp ja PG 10 K
Teisipäev, 8.06
Lõuna
kanasupp nõgese, naadi, muna ja hapukoorega
rabarberikook
leib, sepik
Õhtusöök
pasta röstitud päevalilleseemnetega
tomatikaste hakkliha, sibula ja küüslauguga
leib ja sepik
morss, kali
Kolmapäev, 9.06
Hommikusöök
nisu- ja odrajahupuder moosi ja võilillesiirupiga
juust, vorst
leib, sai, sepik, margariin
tomat, kurk
kohv, tee, piim
Lõuna
heeringas sibularõngaste ja munaga
hapukoorekaste murulaugu ja naadiga
keedetud kartul
marineeritud kurk, kõrvitsasalat
leib ja sepik
mahlakissell, morss, kali
majonees, ketšup
Õhtusöök
praetud kartul vorsti või juustuga
murulauk
leib, sepik
morss, kali, mahlakissell
majonees, ketšup
Neljapäev, 10.06
Hommikusöök
kaera- ja nisujahupuder moosi ja võilillesiirupiga
juust, vorst, maksapasteet
kurk, tomat
leib, sepik, margariin
kohv, tee, piim
Lõuna
tatrapuder sibula, küüslaugu ja hakklihaga
murulauk
kõrvitsasalat, marineeritud kurk
õun
hapukoor, majonees, ketšup
leib, sepik
morss, tee, kali
Õhtusöök rabajärve ääres
kapsa-, kurgi-, ja õunasalat sibula, küüslaugu ja oliivõliga
grillitud toorvorstid
leib, sepik
morss
majonees, ketšup
Öö-oode
küpsisetort puuviljade, kohupiima ja šokolaadiga
morss, tee
Reede, 11.06.
Hommikusöök
nisu- ja odrajahupuder moosi ja võilillesiirupiga
juust, vorst, maksapasteet
leib, sepik, margariin
tomat, kurk
kohv, tee, piim
Lõuna
kapsa-, kurgi-, ja õunasalat sibula, küüslaugu ja oliivõliga
pasta röstitud päevalilleseemnete ja juustuga
tuunikala- ja tomatikaste sibula ja küüslauguga
punased oad
murulauk
toores porgand
ketšup, majonees
leib, sai
morss, tee, kali
Õhtusöök
praetud juustusaiad tomatiga
munapuder vorsti või juustuga
tatrapuder sibula, küüslaugu ja hakklihaga
marineeritud kurk, kõrvitsasalat
murulauk
leib, sai
morss, tee
Laupäev, 12.06
Hommikusöök
kaera- ja odrajahupuder moosi ja võilillesiirupiga
vorst, juust, maksapasteet
kurk, tomat
leib, sai, margariin
kohv, tee, piim
Lõuna
seljanka lihaga
murulauk, roheline sibul, naat
hapukoor
leib, sai, margariin
tee sidruniga
Õhtusöök
ahjuliha küpsetatud kaalika ja porgandiga
keedetud riis
hapukoorekaste sinepi ja maitserohelisega
õun
morss, tee sidruniga
leib, sai, magus sai
majonees, ketšup
kõrvitsasalat
Pühapäev, 13.06
Hommikusöök
nisu- ja odrajahupuder moosi ja võilillesiirupiga
vorst, juust, maksapasteet
kurk, tomat
leib, sai, margariin
kohv, tee, piim
Lõuna
kapsa-hakkliha hautis sibula, porgandi ja küüslauguga
keedetud kartul
kohuke moosiga
leib, sai, margariin
morss, tee sidruniga
majonees
Õhtusöök
praetud pelmeenid
hapukoorekaste kurgi, rukola, naadi, murulaugu ja rohelise sibulaga
praetud kartulid juustu ja murulauguga
seljanka
heeringas
rabarberikissell
leib, sai, margariin
morss, tee
Öö-oode
rabarberikook
mustikamorss
Esmaspäev, 14.06
Hommikusöök
kaera- ja odrajahupuder moosi ja võilillesiirupiga
juust, maksapasteet
kurk
leib, sai, margariin
kohv, tee, piim
Lõuna
pannkoogid moosi ja hapukoore-kurgi-rukola-murulaugu kastmega
kama keefiriga
leib, sai, või, maksapasteet’
morss, tee
12 inimest, 500 krooni inimese kohta.
--> Noolegrupp ja PG 10 K
Teisipäev, 8.06
Lõuna
kanasupp nõgese, naadi, muna ja hapukoorega
rabarberikook
leib, sepik
Õhtusöök
pasta röstitud päevalilleseemnetega
tomatikaste hakkliha, sibula ja küüslauguga
leib ja sepik
morss, kali
Kolmapäev, 9.06
Hommikusöök
nisu- ja odrajahupuder moosi ja võilillesiirupiga
juust, vorst
leib, sai, sepik, margariin
tomat, kurk
kohv, tee, piim
Lõuna
heeringas sibularõngaste ja munaga
hapukoorekaste murulaugu ja naadiga
keedetud kartul
marineeritud kurk, kõrvitsasalat
leib ja sepik
mahlakissell, morss, kali
majonees, ketšup
Õhtusöök
praetud kartul vorsti või juustuga
murulauk
leib, sepik
morss, kali, mahlakissell
majonees, ketšup
Neljapäev, 10.06
Hommikusöök
kaera- ja nisujahupuder moosi ja võilillesiirupiga
juust, vorst, maksapasteet
kurk, tomat
leib, sepik, margariin
kohv, tee, piim
Lõuna
tatrapuder sibula, küüslaugu ja hakklihaga
murulauk
kõrvitsasalat, marineeritud kurk
õun
hapukoor, majonees, ketšup
leib, sepik
morss, tee, kali
Õhtusöök rabajärve ääres
kapsa-, kurgi-, ja õunasalat sibula, küüslaugu ja oliivõliga
grillitud toorvorstid
leib, sepik
morss
majonees, ketšup
Öö-oode
küpsisetort puuviljade, kohupiima ja šokolaadiga
morss, tee
Reede, 11.06.
Hommikusöök
nisu- ja odrajahupuder moosi ja võilillesiirupiga
juust, vorst, maksapasteet
leib, sepik, margariin
tomat, kurk
kohv, tee, piim
Lõuna
kapsa-, kurgi-, ja õunasalat sibula, küüslaugu ja oliivõliga
pasta röstitud päevalilleseemnete ja juustuga
tuunikala- ja tomatikaste sibula ja küüslauguga
punased oad
murulauk
toores porgand
ketšup, majonees
leib, sai
morss, tee, kali
Õhtusöök
praetud juustusaiad tomatiga
munapuder vorsti või juustuga
tatrapuder sibula, küüslaugu ja hakklihaga
marineeritud kurk, kõrvitsasalat
murulauk
leib, sai
morss, tee
Laupäev, 12.06
Hommikusöök
kaera- ja odrajahupuder moosi ja võilillesiirupiga
vorst, juust, maksapasteet
kurk, tomat
leib, sai, margariin
kohv, tee, piim
Lõuna
seljanka lihaga
murulauk, roheline sibul, naat
hapukoor
leib, sai, margariin
tee sidruniga
Õhtusöök
ahjuliha küpsetatud kaalika ja porgandiga
keedetud riis
hapukoorekaste sinepi ja maitserohelisega
õun
morss, tee sidruniga
leib, sai, magus sai
majonees, ketšup
kõrvitsasalat
Pühapäev, 13.06
Hommikusöök
nisu- ja odrajahupuder moosi ja võilillesiirupiga
vorst, juust, maksapasteet
kurk, tomat
leib, sai, margariin
kohv, tee, piim
Lõuna
kapsa-hakkliha hautis sibula, porgandi ja küüslauguga
keedetud kartul
kohuke moosiga
leib, sai, margariin
morss, tee sidruniga
majonees
Õhtusöök
praetud pelmeenid
hapukoorekaste kurgi, rukola, naadi, murulaugu ja rohelise sibulaga
praetud kartulid juustu ja murulauguga
seljanka
heeringas
rabarberikissell
leib, sai, margariin
morss, tee
Öö-oode
rabarberikook
mustikamorss
Esmaspäev, 14.06
Hommikusöök
kaera- ja odrajahupuder moosi ja võilillesiirupiga
juust, maksapasteet
kurk
leib, sai, margariin
kohv, tee, piim
Lõuna
pannkoogid moosi ja hapukoore-kurgi-rukola-murulaugu kastmega
kama keefiriga
leib, sai, või, maksapasteet’
morss, tee
12 inimest, 500 krooni inimese kohta.
Hommikune puder, kanasupp, mahlakissell, magus sai, võilillesiirup - Merike Bakhoff,
eriline tänu kogu Vaike talu pererahvale, köögitoimkondadele, Hillar Tõnismäele ja Rannar Laurile.